Övriga tips

- Kalasarrangörerna Pinky’s Big Top och andra kalastips
Pinky’s Big Top är ett familjeägt företag och deras slogans som beskriver deras fokus är som följer; “The best circus and carnival themed parties delivered to your front door” och “High energy fun at low affordable prices”. Företaget erbjuder kompletta kalaspaket med alltifrån hoppborgar, roliga lekar, ansiktsmålning, till pyssel och hantverk. Ägarinnan Martha Kanemitsu-Parks har stor erfarenhet och är själv mamma. Därmed har säkerheten i de olika arrangemangen en hög prioritet.  För att läsa några recensioner, se följande länk. Om ni vill läsa mer om företaget och få prisuppskattningar på de olika paketen, se följande länk eller kontakta dem på telefonnummer 858-342-4337 eller info@pinkysbigtop.com.
Ytterligare tips på roliga lekar, kalasteman, recept på godis och så vidare finns på följande webbsida.

- Produkter för gravida och barnfamiljer
Två saker som för många nyblivna föräldrar blivit användbara är gravidsäkerhetsbältet och det så kallade andningsalarmet. Två exempel och mer information om dessa finns på följande länkar; gravidsäkerhetsbältet och andningslarmet.

- "Swap meet" (loppmarknad) för föräldrar och barn
Två gånger per år arrangerar och affischerar organisationen Parent Connection information om sin "Swap meet" för föräldrar och barn på deras hemsida. Här kan man anmäla sig om man har många saker att sälja. Man betalar en avgift och får ett stånd vid denna omfattande marknad som har ett fokus på leksaker, möbler för barn, vagnar och barns kläder med mera. Besökarna betalar entré och är det något speciellt man söker, rekommenderas det att man är där i god tid.

- Turistmål för barn
Gå till Besöka San Diego menyn och få tips om turistmål för mindre barn. Här är länken till webbsidan.

-Viktig information på bilbarnstolarna
Brandstationerna erbjuder inplastade lappar som man kan sätta på bilbarnstolarna. På dessa lappar skriver man barnets namn, eventuella allergier som barnet har, vad barnets läkare heter, kontaktpersoner med mera. I de fall ni är med i en olycka, så kan informationen vara ovärderlig för sjukvårdspersonalen.