Duisters & Parvizi-advokat firma

Mitt namn är Nastaran Parvizi och jag har bott i San Diego under de senaste sex åren. Jag flyttade till USA och Atlanta, Georgia för ungefär 10 år sedan för att fullfölja min kandidatexamen i juridik och efter avslutade studier tog jag beslutet att ansöka till Thomas Jeffersson Law School och därmed flytta till San Diego. 2013 tog jag min Jurist doktorsexamen.

Efter att ha avklarat CA Bar Exam bestämde jag, tillsammans med min affärspartner, att starta vår egen advokatfirma. Våra huvudområden är Estate Planning, Business Formations och Immigration Law. Anledningen till att vi valde att starta eget var för att göra en skillnad och hjälpa individer i utsatta situationer. Startskottet för idén kom då vi på en personlig plan bevittnade en nära anhörigs bortgång och vilka viktiga beslut som skulle göras samtidigt som man var mitt uppe i själva sörjandet.

Det slog oss då att det finns ett stort behov att hjälpa individer och familjer, att dels kunna planera framåt efter en nära anhörigs bortgång men också kunna bevara både sina egna och dennes livstillgångar.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder sinnesfrid genom att hjälpa dem hitta rätt genom dessa svåra beslut. Tveka inte att nå ut om du eller någon du känner är i behov av våra tjänster. Vi är här för att hjälpa till på bästa tänkbara sätt.


Phone number:    (619) 375 0077
E-mail:                   nparvizi@dplawca.com
 
Webbsida:             www.dplawca.com
Address:               401 W. A Street Suite 1100
                              San Diego, CA 92101