Pacific Real Estate Center

Mette BarnettVälkommen till San Diego - känt för sina fina stränder och ljuvliga klimat!

Som USAs åttonde största och Kaliforniens näst största stad med cirka hundra olika bostadsområden finns det massor av möjligheter vad det gäller boende här.  Såklart kan det kännas lite överväldigande att börja leta efter bostad men det är något jag gärna hjälper er med!

Själv har jag bott här sedan 1987 och jag har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 15 år. Under alla dessa år har jag haft chans att verkligen lära känna denna härliga stads alla möjligheter!

Kontakta mig gärna med era frågor!

Med vänliga hälsningar,
Mette Barnett,
Broker Associate Pacific Real Estate Center

1005 Rosecrans Street, Suite 200
San Diego, CA 92106
Direct 619-261-3313
mette.barnett@cox.net
www.PacificRealEstateSD.com