Turistmål för de små

Förutom de vanliga turistmålen så som Sea World, Legoland, Wild Animal Park, San Diego Zoo, Quail Botanical Gardens, Birch Aquarium och så vidare så finns det några små pärlor för de lite mindre barnen. Se nedan för mer information.

- Tierra Miguel Farm  i Pauma Valley (besök på bondgård) Som tidigare nämnt erbjuder denna bondgård en möjlighet att prenumerera på leveranser av veckans eller varannan veckas skörd. Förutom detta så erbjuder de ett flertal möjligheter för allmänheten att lära sig om hållbart jordbruk. Ett av detta erbjudande är att delta i öppet hus och i de guidade turerna som äger rum första lördagen i varje månad. Gästerna får aktivt delta i vissa aktiviteter. De som är med på rundturen ska ha med sig något till alla att äta för knytkalaset man sedan har tillsammans. För mer information, se följande webbsida.

- Zoo Mars (bondgårdsdjur) Zoo Mars i San Juan Capistrano, norr om San Diego erbjuder ett litet område med bland annat djur så som kaniner, olika fåglar,  grisar, hästar och getter. Barnen får mata vissa djur, gå in och klappa kaninerna, samt rida på hästarna. Här kan födelsedagskalas hållas. Inträdesavgift måste betalas. För mer information se följande länk.

- Bates Nut Farm (bondgårdsdjur och nötter) Bates Nut Farm är en gård på landsbygden i Valley Center där de säljer alla möjliga typer av nötter och annat smått och gott. Här finns stora härliga gräsmattor och vissa bondgårdsdjur strosar runt i inhägnader (åsnor, får, fåglar mm). Varför inte ta med en picknick korg och gör en liten utflykt till den här oasen i Valley Center. För mer information se följande länk.