Turistmål för de små

Förutom de vanliga turistmålen så som Sea World, Legoland, Wild Animal Park, San Diego Zoo, Quail Botanical Gardens, och Birch Aquariam så finns det några små pärlor för de mindre barnen.

- Tierra Miguel Farm  i Pauma Valley (besök på bondgård)
Bondgården erbjuder ett flertal möjligheter för allmänheten att lära sig något om hållbart jordbruk. Ett av erbjudandena är att delta i öppet hus med guidade turer som äger rum första lördagen i varje månad. Gästerna får aktivt delta i vissa aktiviteter. De som medverkar ska ha med sig något ätbart till det knytkalas man sedan har tillsammans. Förutom detta, erbjuder bondgården en möjlighet att prenumerera på hemleveranser av veckans eller varannan veckas skörd. För mer information, se följande webbsida.

- Zoo Mars (bondgårdsdjur)
Zoo Mars i San Juan Capistrano, norr om San Diego erbjuder ett litet område med bland annat djur så som kaniner, olika fåglar,  grisar, hästar och getter. Barnen får mata vissa djur, gå in och klappa kaninerna, samt rida på hästarna. Här kan födelsedagskalas hållas. Inträdesavgift måste dock betalas. För mer information se följande länk.

- Bates Nut Farm (bondgårdsdjur och nötter)
Bates Nut Farm är en gård på landsbygden i Valley Center där de säljer alla möjliga typer av nötter och annat smått och gott. Här finns stora härliga gräsmattor och vissa bondgårdsdjur strosar runt i inhägnader (åsnor, får, fåglar mm). Varför inte ta med en picknick korg och gör en liten utflykt till den här oasen i Valley Center. För mer information se följande länk.