Övriga tips

- AAA
AAA erbjuder olika typer av medlemskapsnivåer och vissa innebär att man får tillgång till hjälp med bilen 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan, oavsett var på vägen som problem har uppstått. AAA (triple A) erbjuder också sina medlemmar att komma till de och göra de ärenden som egentligen borde göras hos DMV (där det oftast tar betydligt längre tid för att få tid). De har också en körskola, en resebyrå, lista över reparationsverkstäder som de garanterar ska erbjuda toppkvalitet på sin service, redan förhandlade förmånliga priser på nya och begagnade fordon som är till försäljning. Utöver detta säljer de också försäkringar, delar ut gratis kartor och guideböcker och på deras webbsida kan man finna en uppsjö av olika företag/restauranter/hotell/biluthyrningsställen med mera som AAA-medlemmarna har rabatt hos. För mer information om AAA, se följande webbsida.

- Consumer reports
Denna webbsida ger tips och betygsätter alla typer av produkter. För att få tillgång till alla undersökningar krävs ett medlemskap.

- Social Security Number
För att börja tjäna ihop till statlig pension i USA behöver man ha ett så kallat “Social Security Number”. Detta nummer är ett personligt identifikationsnummer och med innehavandet av detta kommer också andra sociala förmåner. För mer information om att ansöka om ett Social Security Number, se följande webbsida.